Αποκτήστε ΟΛΑ τα Σχολικά Βιβλία (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο)

Φιλολογικό Φροντιστήριο “Γιώργος Δαμιανός”

Με ειδικότητα στο μάθημα της Έκθεσης – Έκφρασης και σ΄όλα τα φιλολογικά μαθήματα,

Βριλήσσια – Μαρούσι – Αγία Παρασκευή .

Τμήματα Ελλήνων του εξωτερικού (ακόμα και με βιντεοσυνδιάσκεψη) κλικ εδώ

 

 

Το 24grammata.com συγκέντρωσαν όλα τα σχολικά βιβλία, περίπου 200 σχολικά βιβλία, σε μορφή e-book (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου: Ενιαίου & ΕΠΑΛ). Για πρώτη φορά προσφέρονται στο ελληνικό διαδίκτυο τα σχολικά βιβλία όλων των τάξεων (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου: Ενιαίου & ΕΠΑΛ) σε τρία e-books με υπερβολικά απλό και πρακτικό τρόπο. Κρατήστε τους προσφερόμενους συνδέσμους στον υπολογιστή σας, ακόμα και αν πάρετε τα σχολικά βιβλία σας.

Μπορείτε εύκολα να κρατήσετε τους συνδέσμους, να αποθηκεύσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία και, αν το επιθυμείτε, να τα εκτυπώσετε

Οι τεχνικοί σύμβουλοι του 24grammata.com, είναι πρόθυμοι να σας απαντήσουν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δίχως την παραμικρή χρέωση, σε οποιαδήποτε  δυσκολία θα συναντήσετε. Μπορούμε να σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά το συγκεκριμένο e-book που θα ζητήσετε. Για πληροφορίες στείλτε μας email.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Δημοτικό (0,4ΜΒ) Γυμνάσιο (0,4ΜΒ) Λύκειο (1,2ΜΒ)


 

Τεχνικές συμβουλές του 24grammata.com για να κατεβάσετε μόνοι σας το e-book που θα επιλέξετε

 

Μέσα σε αυτό το κείμενο υπάρχουν ενεργοί σύνδεσμοι που θα σας οδηγήσουν στο ηλεκτρονικό βιβλίο που θέλετε. Αυτοί οι σύνδεσμοι έχουν μπλε χρώμα και είναι υπογραμμισμένοι πχ. 1-22 ή Κεφάλαιο 4.

 

Για απλή ανάγνωση & εκτύπωση:

Κάνοντας κλικ με το αριστερό κουμπί του ποντικιού πάνω στον ενεργό σύνδεσμο, ανοίγει αυτόματα στον διαδικτυακό σας περιηγητή (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera κλπ) το ηλεκτρονικό βιβλίο. Όταν το αρχείο εμφανιστεί στον περιηγητή σας, μπορείτε αν επιθυμείτε να το εκτυπώσετε. Το κουμπί για την εκτύπωση βρίσκεται στην μπάρα που εμφανίζεται πάνω από το ηλεκτρονικό βιβλίο.

 

Για αποθήκευση στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή σας:

Κάνοντας κλικ με το δεξί κουμπί του ποντικιού πάνω στον ενεργό σύνδεσμο, ανοίγει μια καρτέλα. Επιλέγετε το «Αποθήκευση ως» και επιλέγετε τον φάκελο που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το ηλεκτρονικό βιβλίο. Κάνετε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση» και το αρχείο αποθηκεύτηκε.

 

 

Στα 24grammata.com θα βρείτε πάνω από 200 βιβλία στους εύχρηστους συνδέσμους μας

Comments are closed.