Festival 24γράμματα, Δηλώστε συμμετοχή

ΦΕΣΤΙΒΑΛ 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ γιατί 24 γράμματα έφτιαξαν ένα πολιτισμό!

Ο Πολυχώρος πολιτισμού 24 Γράμματα διοργανώνει φεστιβάλ καλλιτεχνικής δημιουργίας το μήνα Σεπτέμβριο .
24 καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου ,του χορού, της μουσικής, της συγγραφής, των εικαστικών τεχνών καλούνται να παρουσιάσουν την δουλειά τους στον νέο χώρο πολιτισμού 24 Γράμματα στο Χαλάνδρι.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε ανθρώπους που ασχολούνται με τις τέχνες σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο και επιθυμούν να προβάλουν την δημιουργία τους σε έναν χώρο που δημιουργήθηκε για να τις αγκαλιάσει και να τις προβάλει.

Προτείνουμε κάθε καλλιτεχνική δράση να πάρει το όνομά της από ένα γράμμα της αλφάβητου ώστε οι 24 δημιουργίες να στοιχειοθετήσουν το αλφάβητο της γλώσσας μας και να συστήσουν μια νέα ανάγνωση στο χώρο της καλλιτεχνικής έκφρασης.
Περιμένουμε ένα δείγμα της προσωπικής σου δουλειάς μέχρι την Τρίτη 31 Ιουλίου στο [email protected]. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Διαφημιστική προβολή θα γίνει μέσω ραδιοφώνου ,έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης . Μέρος των εισιτηρίων καθώς και από τις τυχόν πωλήσεις έργων θα διατεθούν στους συμμετέχοντες. Ο χώρος θα διατεθεί για δίωρη πρόβα σε κάθε συμμετοχή θεατρική μουσική ή χορού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ως προς την επιλογή συμμετοχής και την ημερομηνίας παρουσίασης. Δώσε ένα όνομα από τα γράμματα της αλφάβητου που να ταιριάζει με μια λέξη που συμπυκνώνει την δημιουργία σου.
Κάθε συμμετοχή να συνοδεύεται από ένα περιεκτικό βιογραφικό των βασικών συντελεστών. Για την διαφημιστική προβολή της δουλειάς σας θέλουμε να μας αποστείλετε μια αφίσα σε ηλεκτρονική μορφή και ένα βίντεο μέγιστης διάρκειας 2 λεπτών. Το βίντεο κρίνεται αναγκαίο για την συμμετοχή σας αν το έργο σας είναι θεατρικό, μουσικό ή χορευτικό.
Όσ ο αφορά τα θεατρικά έργα και τις παραστάσεις χορού και μουσικές παραστάσεις χρειαζόμαστε ένα βίντεο της παράστασης ή μιας αντιπροσωπευτικής πρόβας καθώς και τα ονόματα όλων των συντελεστών. Μέγιστη διάρκεια παρουσίασης 1 ώρα.
Για τα συγγραφικά έργα αποστολή τμήματος του έργου σε ηλεκτρονική μορφή και της βασικής ιδέας της βιβλιοπαρουσίασης σας καθώς και τα ονόματα των συμμετεχόντων που θα παρουσιάσουν το βιβλίο σας. Μέγιστη διάρκεια παρουσίασης 45 λεπτά.
Για τις εικαστικές δημιουργίες ( ζωγραφική ,φωτογραφία , γλυπτική,κόμικς αγγειοπλαστική, κατασκευές) αποστολή δέκα φωτογραφιών που να δείχνουν ένα
αντιπροσωπευτικό δείγμα της δημιουργίας σας σε καλή ανάλυση και ευκρινή απόδοση.
Τεχνικές προδιαγραφές του χώρου
Οκτακάναλη εγκατάσταση ήχου (κονσόλα), ενισχυτής, μικροφωνική εγκατάσταση.
Ως προς τα φώτα διαθέτει 25 σταθερούς προβολείς ρυθμιζόμενους (οροφής) καθώς και 3 μεταφερόμενους προβολείς.
Ο χώρος φέρει μεγάλες επιφάνειες, κατάλληλες για την οργάνωση εκθέσεων ζωγραφικής με μηχανισμούς εξάρτησης.
Διαθέτει δυο σκηνές παρουσίασης δράσεων και η χωρητικότητα είναι 60 θέσεων.

Στοιχεία του Πολυχώρου: Πολυχώρος Πολιτισμού 24 γράμματα Λεωφόρος Πεντέλης 77 Χαλάνδρι

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Απόστολος Θηβαίος [email protected] τηλέφωνο 6955180300.
Μαρία Ρούση [email protected] τηλέφωνο 6936744675