Ανακοίνωση σύστασης εκδοτικού οίκου με την επωνυμία «24γράμματα».


kentriko1
Όπως γνωρίζετε το ηλεκτρονικό περιοδικό 24grammata.com, από το Μάρτη του 2012, φιλοξενεί επιλεγμένα ηλεκτρονικά λογοτεχνικά, ιστορικά κ.λ.π. βιβλία συγγραφέων / αυτοεκδοτών, στα πλαίσια της σειράς «εν-καινώ» [εδώ http://www.24grammata.com/?p=27468 η εν ισχύ πρότασή μας προς τους δημιουργούς]. Κρίνοντας από την ανταπόκριση των δημιουργών, πολλοί των οποίων βρήκαν μια διέξοδο στην έκδοση του έργου τους , αλλά και του πολύ μεγάλου αριθμού των αναγνωστών, η εν λόγω εκδοτική μας παρέμβαση αξιολογείται ως εξαιρετικά επιτυχημένη. Μέχρι σήμερα, στα πλαίσια της  εν λόγω σειράς έχουν εκδοθεί 166 βιβλία και φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε.

 

Ανεξάρτητα της ανωτέρω εκδοτικής δραστηριότητας, το ηλεκτρονικό περιοδικό 24grammata.com, από τα τέλη του Οκτώβρη 2016, για να καλύψει περαιτέρω εκδοτικές ανάγκες δημιουργών, ίδρυσε εκδοτικό οίκο, με την επωνυμία «24γραμμάτα», με σκοπό την ηλεκτρονική (μέσω του 24grammata.com) ή / ή και έντυπη έκδοση αυστηρά επιλεγμένων φιλολογικών, λογοτεχνικών, ιστορικών κ.λ.π. βιβλίων.

Την επιμέλεια των έντυπων και ηλεκτρονικών εκδόσεων έχει ο Γιώργος Πρίμπας και σύμβουλος έκδοσης  θα είναι ο Απόστολος Θηβαίος

Τα βιβλία που θα εκδίδονται μέσω του εκδοτικού οίκου «24γράμματα» θα επιμελούνται από εξειδικευμένο φιλόλογο /επιμελητή εκδόσεων.

Πέραν της ηλεκτρονικής και έντυπης έκδοσης τα βιβλία  θα εκδίδονται – κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα – και στην επίσημη ελληνική γλώσσα τυφλών (Ελληνικός κώδικας Μπράιγ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε ηλεκτρονικά στο [email protected]

 

 

Γιώργος Πρίμπας

24γράμματα,

Οκτώβρης 2016.