“Ελλάδα Φως Άπλετο” Δημήτρης K. Διακογιάννης

cover

 89 νέα βιβλία εντελώς δωρεάν. Μια εκδοτική επιτυχία χαραγμένη στην ψυχή μας και όχι στα λογιστικά βιβλία

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές από σήμερα (Ο8/09/2014) και κάθε Δευτέρα οι ηλεκτρονικές εκδόσεις “εν καινώ”  (ένθετο του ηλ περιοδικού 24grammata.com) θα συνεχίσουν να σας παρουσιάζουν, εντελώς δωρεάν, έναν νέο ανέκδοτο βιβλίο, προωθώντας και δίνοντας φωνή στους νέους καλλιτέχνες μας. Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο προώθησης βιβλίων (1543 ημερήσια “κατεβάσματα” βιβλίων σε όλο τον πλανήτη, μηνιαίος μέσος όρος μόνο για τις εκδ. “εν καινώ”) μέσα από ένα έγκυρο και καταξιωμένο ιστότοπο.

Για πρώτη φορά οι λογοτέχνες δεν είναι υποχρεωμένοι να ακριβοπληρώσουν τον “εκδότη” για να δουν τυπωμένο το βιβλίο τους. Αν δεν σας ενδιαφέρει, απλώς, να τυπώσετε αλλά να διακινήσετε το έργο σας, τότε στηρίξτε και προστατεύεστε με κάθε τρόπο την προσπάθεια μας από τους κατ΄επίφαση “εκδότες”, που θεωρούν ότι ενέργειες σαν και τις δικές μας τους χαλάνε την πιάτσα και τους στερούν πρόθυμους χρηματοδότες – συγγραφείς. Η εκμετάλλευση (των “εκδοτών”) και η κενοδοξία (των συγγραφέων) έχει και αυτή τα όρια της. Κάποιος πρέπει να σκεφτεί, τέλος πάντων,  και τον αναγνώστη

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα νοιώθω την υποχρέωση να συγχαρώ δημόσια όλους τους συγγραφείς που μας εμπιστεύτηκαν τα έργα τους καθώς και τους συγγραφείς που περιμένουν καρτερικά την έκδοση των δικών τους έργων. Ιδιαίτερα θέλω  ευχαριστήσω δημόσια τον επιμελητή και στυλοβάτη αυτής της προσπάθειας κ. Γιώργο Πρίμπα καθώς και τον πάντα ετοιμοπόλεμο κριτικό κ. Απόστολο Θηβαίο. (Γιώργος Δαμιανός)

για τις ηλ.  εκδόσεις “εν καινώ” δείτε στο τέλος της παρούσας σελίδας ή και εδώ

 

“Ελλάδα Φως Άπλετο”
 Δημήτρης K. Διακογιάννης

24grammata.com- free ebbok

[κατέβασέτο]
ISBN: 978-960-91991-2-4
Επίλεκτες Ψηφιακές Εκδόσεις: 24grammata.com
Σειρά: εν καινώ, Αριθμός σειράς: 89
Τόπος και Χρονολογία πρώτης έκδοσης: Βόλος, 2014
Μέγεθος Αρχείου: 1,4 Mb
Σελίδες: 98
Μορφή αρχείου: pdf
Γραμματοσειρά: cambria
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση δίχως την έγγραφη άδεια
του δημιουργού ή του εκδότη