Το 24grammata.com προτείνει την πιο εύκολη, άμεση και ποιοτική λύση για την έκδοση βιβλίων

Αυτό είναι το λογότυπο των free ebooks (σειρά “εν καινώ”). Tα ηλ. βιβλία 24grammata.com σειρά “εν καινώ” διακινούνται δωρεάν στο διαδίκτυο και δεν πρέπει να συγχέονται με την ομόσταβλη εμπορική εκδοτική επιχείρηση “εκδόσεις 24γράμματα / Γ. Δαμιανός”

Για να εκδώσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο χρειάζονται,  μόνο, 24γράμματα
και είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε

Υπεύθυνος σειράς: Γιώργος  Πρίμπας

Το ηλεκτρονικό περιοδικό 24grammata.com, αγαπά το βιβλίο (έντυπο και ηλεκτρονικό) και το έχει αποδείξει με την εντελώς ελεύθερη συλλογή ηλεκτρονικών βιβλίων που προσφέρει στους αναγνώστες κλικ εδώ

Εκτός  από την εκδοτική εμπορική δραστηριότητα της επιχείρησης “εκδόσεις 24γράμματα / Γ. Δαμιανός”, με την οποία διακινούνται βιβλία σε όλα τα βιβλιοπωλεία και eshop, το ηλ. περιοδικό 24grammata.com προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης βιβλίων (free ebooks / κατεβασμα με ένα απλί κλικ, δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση ή οποιαδήποτε άλλη δέσμευση). Αυτά τα ηλεκτρονικά βιβλία  διακινούνται δωρεάν στο διαδίκτυο με τη μορφή “.pdf” ή «flipping book»και δεν πρέπει να συγχέονται με την εμπορική εκδοτική επιχείρηση “εκδόσεις 24γράμματα / Γ. Δαμιανός”

Το 24grammata.com δεν αναγνωρίζουν και δε φέρουν καμία ευθύνη για την έντυπη αυτοέκδοση των παρακάτω . pdf, η οποία γίνεται όποτε και όπου το επιθυμούν οι συγγραφείς, οι οιποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη. Σ΄αυτές τις έντυπες αυτοεκδόσεις το 24grrammata.com και “εκδόσεις 24γράμματα / Γ. Δαμιανός” δεν έχουν καμία οικονομική ανάμειξη. 

Το ηλεκτρονικό περιοδικό 24γράμματα απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να εκδώσουν ηλεκτρονικά και να διακινήσουν δωρεαν τα λογοτεχνικά τους κείμενα (πεζό και  ποίηση) ή επιστημονικά κείμενα Τέχνης, Ιστορίας, Λαογραφίας, Πολιτικής , Οικονομίας,  (μεταπτυχιακές / διδακτορικές εργασίες ή άλλα) και τους δίνει, εντελώς δωρεάν, ένα πολύτιμο δίαυλο επικοινωνίας με τους αναγνώστες. Από σεβασμό προς τους αναγνώστες μας, θα αποκλείονται τα κείμενα που δε συνάδουν με το περιεχόμενο και την ποιότητα του 24grammata.com

Αυτό είναι το λογότυπο των free ebooks (σειρά “εν καινώ”). Tα ηλ. βιβλία 24grammata.com σειρά “εν καινώ” διακινούνται δωρεάν στο διαδίκτυο και δεν πρέπει να συγχέονται με την ομόσταβλη εμπορική εκδοτική επιχείρηση “εκδόσεις 24γράμματα / Γ. Δαμιανός”

Το ηλεκτρονικό περιοδικό 24γράμματα στέκεται, ανιδιοτελώς,  κοντά σε όποιον   επιθυμεί να εκδώσει ηλεκτρονικά  το έργο του και να το διακινήσει δωρεάν, παρέχοντας του όλη τη δυνατότητα να το παρουσιάσει σε καλαίσθητη μορφή Flipping book (κλικ εδώ για να δείτε την ενδεικτική μορφή). Τη ψηφιακή σελιδοποίηση,  και την ηλεκτρονική προώθηση αναλαμβάνει, αποκλειστικά το 24grammata.com, δίχως να απαιτεί οποιοδήποτε αμοιβή από το δημιουργό.

Όλα τα έργα, αναδημοσιευμένα ή ανέκδοτα, και κατόπιν έγκρισης από το 24grammata.com, θα παρουσιάζονται με τη μορφή ηλεκτρονικών βιβλίων στην κατηγορία ebook κλικ εδώ,
ενώ όσα είναι ανέκδοτα (απαραίτητη προϋπόθεση)  θα εκδίδονται στη σειρά “εν καινώ” (flipping book / Ψηφιακά Βιβλία Ποιότητας) κλικ εδώ.

Υπεύθυνος σειράς: Γιώργος  Πρίμπας,

Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα από το να στείλετε το email (δες στο τέλος της σελίδας) με την ένδειξη «για έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου»

Στο email θα πρέπει να αναφέρονται/ περιέχεται

  • Το προς δημοσίευση υλικό σε μορφή word
  • Ένα προτεινόμενο σχέδιο ή εικόνα για το εξώφυλλο (ευθύνης του δημιουργού)
  • Τα ακριβή στοιχεία του δημιουργού (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο) καθώς και το επιθυμούμενο ετερώνυμο (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο) και- τo ISBN. Το ISBN δεν είναι υποχρεωτικό αλλά, αν ο δημιουργός επιθυμεί το βιβλίο του να έχει, τότε είτε θα αποστέλλεται από αυτόν μαζί με το υπόλοιπο υλικό.

Η ανωτέρω ηλεκτρονική έκδοση ούτε δεσμεύει ούτε περιορίζει το δημιουργό, εάν αυτός επιθυμεί να προχωρήσει και σε έντυπη έκδοση μέσω εκδοτικού οίκου της αρεσκείας του ή σε ιδιωτική έκδοση.

Επισημαίνονται ότι

1. Η μορφή των ηλεκτρονικών βιβλίων  θα είναι «flipping book» και «pdf» και θα υπάρχει δυνατότητα για δωρεάν download.  Κάθε ηλεκτρονικό βιβλίο θα φέρει ένα μοναδικό αριθμό της σειράς.
2. Για την ως ανωτέρω ηλεκτρονική έκδοση ο δημιουργός συμφωνεί και αποδέχεται ότι ούτε υποχρεούται σε απόδοση αμοιβής ούτε σε αξίωση του για αποζημίωση.
3.Τo 24grammata.com διευκρινίζει ότι δεν υποχρεούται να εκδίδει κάθε έργο που θα του αποστέλλεται και η ευθύνη από τυχόν παραβάσεις πνευματικών δικαιωμάτων θα βαρύνει τους δημιουργούς.
4.Το 24grammata.com δεν προτίθεται να έχει καμία οικονομική απολαβή από την ηλεκτρονική παρουσίαση των βιβλίων.
5.Τα ηλεκτρονικά βιβλία ebook που έχουν αναρτηθεί / δημοσιευτεί στο  24grammata.com, στα πλαίσια της σειράς «εν καινώ», παραμένουν αναρτημένα / δημοσιευμένα επ’ αόριστο χρόνο και κατεβαίνουν μόνον αν ο συγγραφέας, για το υπόψη έργο του, καταδικαστεί για παράβαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων ή αν συμφωνήσουν προς τούτο (δηλαδή να κατέβει) ο συγγραφέας από κοινού με τα  24grammata.com.

Το 24grammata.com αναλαμβάνει την προώθηση του ψηφιακού βιβλίου:

1.Οι καθημερινοί επισκέπτες, ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας, “κατεβάζουν” (download) καθημερινά 4623 βιβλία (μέσος όρος) από τα 3126, που έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα (05/03/2017). Η βιβλιοθήκη μας μεγαλώνει καθημερινά
2.Το widget με τα free ebook  το έχουν εγκαταστήσει, εθελοντικά, 763   ιστότοποι και προβάλλουν αυτόματα κάθε νέα ανάρτηση, που δημοσιεύεται (ουσιαστικά το download γίνεται από 763 – ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς-  διαφορετικούς ιστότοπους στον πλανήτη). Ιδιαίτερα σημαντική είναι η υποστήριξη, που δεχόμαστε από τους συλλόγους της ομογένειας. Το εβδομαδιαίο μας newsletter με τη λέξη της εβδομάδας φτάνει σε 139 χώρες
3.To 24grammata.com προβάλλεται και από μη ελληνικούς ιστότοπους, λόγω της σημαντικής βιβλιοθήκης (μοναδική, παγκοσμίως, στην κλασική Λογοτεχνία) στην Αγγλική και Ιταλική γλώσσα.

 

Με εκτίμηση
Γιώργος  Πρίμπας,

Για περισσότερες  διευκρινίσεις  ή για την αποστολή έργων: