Μήπως ξεχάσατε να στείλετε ένα βιβλίο στο Καστελόριζο;

Όποτε και αν το θυμηθείτε θα είναι καλοδεχούμενη η προσφορά Σας (πληροφορίες εδώ)

Την περασμένη εβδομάδα τα 24grammata.com ξεκίνησαν μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το πανέμορφο και ακριτικό Καστελόριζο. Προσπαθήσαμε, με 46 άρθρα σε 4 γλώσσες,  να μεταφέρουμε οτιδήποτε αξιόλογο έχει γραφτεί και, σήμερα, σας το παρουσιάζουμε με τη μορφή του free ebook.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους αναγνώστες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αποστολή βιβλίων στο Δημοτικό σχολείο Μεγίστης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, νοιώθουμε υπόχρεοι, τους περισσότερους από 500 ιστότοπους (μόνο κατά την πρώτη εβδομάδα), που προσφέρθηκαν αυθόρμητα να παρουσιάσουν και να προβάλλουν την εκστρατεία μας. Αποδεικνύοντας πως η φωνή του διαδικτύου μπορεί να γίνει η πιο ηχηρή φωνή των Μέσων Επικοινωνίας, όταν ενωθεί γύρω από έναν κοινό σκοπό.

Δεκάδες αναγνώστες μας έγραψαν και μας ζήτησαν τρόπους αποστολής πολλών δεμάτων βιβλίων * Για όλους αυτούς αναζητείται μια ιδιαίτερη λύση για οικονομική αποστολή

Σε κάθε περίπτωση γνωρίστε και βάλτε στη ζωή σας το ακριτικό Καστελόριζο.

Ας γίνει το βιβλίο, που κιτρινίζει στη βιβλιοθήκη σας, η αόρατη κλωστή που θα σας δέσει για πάντα με το ωραιότερο νησί του Αιγαίου.

*για παράδειγμα:
Καλησπέρα σας,
Έχω τη δυνατότητα να προσφέρω μία εγκυκλοπαίδεια για το Δημοτικό Σχολείο της Μεγίστης – Καστελόριζο.
Η διεύθυνσή μου είναι:
Με εκτίμηση
Αρχ…(τα στοιχεία του αποστολέα στη διάθεση του 24grammata.com)
ή
Παρακαλώ ενημερώστε με, με ποιόν τρόπο μπορώ να αποστείλω διάφορα βιβλία (αρκετά)που έχω στην διάθεσή μου στο Καστελόριζο, το βάρος τους με πρόχειρη εκτίμηση είναι περίπου 30 κιλά.
Πόσο εκτιμάτε θα μου στοιχίσει η αποστολή αυτή;
Τα βιβλία είναι διάφορα, σχολικά βοηθήματα, λογοτεχνικά, παιδική λογοτεχνία και άλλα…και πολλοί άλλοι .

Comments are closed.